Siirry suoraan sisältöön

Ruokalista

Ruokalista 31.3.-6.4.2025

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Pustanpata L,G
Kasvisgratiini L
Puolukkarahka L,G

Päivällinen

Broileri-kasvispata L,G

Tiistai

Lounas

Chorizo-juurespata L,G
Soija-juurespata L,G
Marjakiisseli M,G

Päivällinen

Jauhelihakastike M,G

Keskiviikko

Lounas

Kahden kalan keitto L,G
Sienikeitto L
Suklaamousse VL,G

Päivällinen

Hedelmäinen kalkkunakastike L,G

Torstai

Lounas

Kinkkukastike L,G
Kasvissosekeitto L,G
Mustikkarahka L,G

Päivällinen

Jauhemaksapihvit M,G

Perjantai

Lounas

Lohimurekepihvit M,G
Kasvispyörykät M,G
Omena-kaurapaistos L

Päivällinen

Punajuuri-pekonivuoka L,G

Lauantai

Lounas

Nakkikeitto M,G
Purjo-perunakeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Spagetti-lihavuoka L

Sunnuntai

Lounas

Stroganoff L,G
Feta-kasvispaistos L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Juustoinen porokeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries